MONIPUOLISET LOUHINTAPALVELUT KOKEMUKSELLA sOTKAMOSTA

Ota yhteyttä

Monipuoliset louhintapalvelut kokemuksella Kajaanista

Ota yhteyttä

Monipuoliset louhintapalvelut kokemuksella Kajaanista

Ota yhteyttä

Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy tarjoaa ammattitaitoisia ja luotettavia maanrakennus- ja louhintapalveluita vankalla kokemuksella. Palvelemme Sotkamosta käsin koko Suomen alueella, ja toteutamme mielellämme sekä suuret että pienet urakat. Vuonna 1959 perustettu yrityksemme hoitaa louhinnat ja maanrakennukset varmalla otteella. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous!

Puhelinkuvake

Ota yhteyttä louhintojen asiantuntijaan!

Yhteystiedot
Louhos talvella

Louhintapalvelut

Hoidamme louhinnat ja räjäytykset turvallisesti kaikenlaisissa paikoissa ja tilanteissa. Pitkä kokemuksemme takaa laadukkaan työnjäljen.

Kaivuri kaivaa hiekkatien pientareella talvella

Maanrakennus

Toteutamme monipuoliset maanrakennukset ja maansiirrot ammattitaidolla sekä yrityksille, kunnille että yksityishenkilöille.

.

Rinteeseen asennetaan räjähteitä

Yhteystietomme

Pyydä meiltä tarjous tai kysy lisätietoa palveluistamme. Kätevimmin tavoitat meidät puhelimitse, mutta palvelemme mielellämme myös sähköpostitse.

Monipuoliset palvelut koko Suomeen

Toteutamme monipuolisesti erilaiset kaivuu- ja louhintatyöt koko Suomen alueella. Hoidamme kivien särkemiset ja kallioiden louhinnat nykyaikaisella kalustolla, ja saat kauttamme myös räjäytystyöt turvallisesti.

Tarjoamme louhintoja muun muassa kunnallistekniikan tarpeisiin, kuten tierakennushankkeisiin. Monipuolisiin maanrakennustöihimme kuuluu muun muassa talopohjien rakentaminen, eli rakennushankkeiden pohjatyöt avaimet käteen -periaatteella.

Käytössämme on laadukas kaivinkonekalusto poralaitteilla. Saat kauttamme kätevästi sekä kaivuut että louhinnat, jotka pystymme toteuttamana samalla tasokkaalla koneella. Palveluidemme hinta-laatusuhde on erinomainen, ja hoidamme työt kustannustehokkaasti.

Kysy lisää palveluistamme

Rakentaja, etsitkö kokenutta maanrakentajaa talon pohjatöihin? Autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

Taatusti laadukasta maanrakennusta ja louhintaa

Kaivinkonekuvake

Tasokas kalustomme takaa tehokkaan työn

Poralaitteilla varustettu huippuluokan kaivinkonekalustomme erottuu edukseen monien muiden alan yritysten kalustoista. Tiimimme on erikoistunut kaluston käyttöön, joten hoidamme työt tehokkaasti ja turvallisesti.

Rahasäkkikuvake

Louhinnat ja maanrakennus saman katon alta

Voit hankkia kauttamme kätevästi sekä louhinta- että maanrakennustyöt. Kumpikin työ onnistuu samalla koneella, mikä nopeuttaa, helpottaa ja tehostaa töiden etenemistä.

Kilpi- ja peukalokuvake

Palvelua luotettavasti ja ammattitaidolla

Asiakas on meille ykkönen, joten noudatamme toiveitasi yksityiskohtaisesti. Voit luottaa osaamiseemme ja ammattitaitoomme, sillä yrityksemme on toiminut alalla vuodesta 1959 alkaen.

Referenssimme

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli etsit louhintojen ja maanrakennuksen varmaa osaajaa, ota yhteyttä Louhintaliike Lukkari & Sirviö Oy:n osaavaan tiimiin! Soita meille ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä suoraan tarjous työstä. Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse.
Tarjoamme maanrakennuspalveluita ja kallioiden louhintaa Sotkamon lisäksi myös sen lähialueella, kuten esimerkiksi Kajaanissa sekä tarvittaessa koko Suomessa.